Misiune și valori

Misiune: Ne dorim să creăm în Taberele Tumba un loc de întâlnire pentru copii și tineri, un mediu sigur și cald, unde ei să crească într-un context nonformal axat pe colaborare și spirit de echipă, să-și dezvolte abilităţi și să acumuleze cunoștințe, să socializeze și să relaționeze, să lege prietenii.Povestea Taberelor Tumba a început în urmă cu aproape 10 ani, în ianuarie 2008.


Am pornit la drum având în minte acea tabără ideală pe care ne-am fi dorit-o în copilărie unde respectul și libertatea, bunul simț, râsetele și veselia, prietenia sunt valori fundamentale.

Am organizat în acești ani zeci de tabere cu diverse tematici. Sute de copii și tineri ne-au trecut pragul, s-au reîntors apoi cu prieteni sau cu verișori. Sebastian și Carlota, Victor și Bruno, Alex și Diana, Ale și Teofil, Monica și Florin, Andrei și Ioana, Maria și Horia, Negip și Miruna, Matei și Christi sunt doar câțiva dintre ei. Au crescut cu noi și noi cu ei. O parte dintre ei au devenit acum membri ai echipei noastre de animatori.


Încurajăm părinții să-și trimită copiii în tabere. Copiii cresc într-o săptămână de tabără cât alții într-un an. Ei acumulează nu doar cunoștințe, ci își dezvoltă și abilitățile. Experienţele legate de convieţuirea împreună cu alţii pe parcursul unei săptămâni, departe de parinţi, fără ajutorul acestora, este importantă. Învață toleranța și adaptabilitatea, răbdarea și înțelegerea. Interacționează, comunică, sunt responsabilizaţi şi încurajaţi să ia decizii şi să se descurce singuri în diferite situaţii. Devin independenți în sensul bun, își conştientizeaza propria valoare şi capătă încredere în forţele proprii. Este un prim pas spre viaţa de adult.


Apreciem hrana sănătoasă și gustoasă și o promovăm în taberele noastre.


Suntem conștienți de valoarea tehnologiei, dar vrem să le arătam copiilor și tinerilor că frumusețea vieții în natură, activitățile interesante și prietenia adevărată sunt de neprețuit.


Cultivăm buna dispoziție, veselia și distracția.


Avem încredere în copii, îi respectăm și ne dorim să îi vedem fericiți.


Vă așteptăm cu drag în Taberele Tumba!


Ana Manițiu & Mustafa Özmen

 
© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter