Cerasela Alecsa scrie la 07.06.2014

Vacanța petrecută în Turcia a fost o experiență minunată pe care am împărtășit-o atât cu copiii mei, cât și cu echipa Tumba, oameni calzi și dedicați. Fiecare zi a fost o aventura și un răsfăț deopotrivă. Fie că am fost la plajă, fie că ne-am plimbat cu bicicletele pe faleză, fie că am făcut baie de nămol, fie că am făcut scufundări sau snorkeling, ne-am distrat cu toții de la mic la mare. Am vizitat locuri incredibile și ne-am lăsat fermecați de atmosfera, mirosurile, gusturile și muzica Turciei tradiționale. Echipa Tumba a reușit să ne arate o față a Turciei în care se îmbină istoria cu farmecul locurilor mai mult sau mai puțin știute. Ne amintim cu drag de această vacanță și este una din amintirile speciale pe care le păstrăm în albumul de familie. Cu drag, Cerasela Alecsa.

Cerasela Alecsa scrie la 07.06.2014
Vacanța petrecută în Turcia a fost o experiență minunată pe care am împărtășit-o atât cu copiii mei, cât și cu echipa Tumba, oameni calzi și dedicați.
Fiecare zi a fost o aventura și un răsfăț deopotrivă. Fie că am fost la plajă, fie că ne-am plimbat cu bicicletele pe faleză, fie că am făcut baie de nămol, fie că am făcut scufundări sau snorkeling, ne-am distrat cu toții de la mic la mare. Am vizitat locuri incredibile și ne-am lăsat fermecați de atmosfera, mirosurile, gusturile și muzica Turciei tradiționale. Echipa Tumba a reușit să ne arate o față a Turciei în care se îmbină istoria cu farmecul locurilor mai mult sau mai puțin știute.
Ne amintim cu drag de această vacanță și este una din amintirile speciale pe care le păstrăm în albumul de familie.
Cu drag, Cerasela Alecsa.
© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter