Weekend cu limba germană

CLUB DE CONVERSAȚIE ÎN LIMBA GERMANĂ

Vulcan/Braşov

Se spune deseori că cel mai bun mod de a învăţa o limbă straină este să te duci în ţara unde aceasta se vorbeste. Noi îi aducem pe vorbitorii limbii germane la Vulcan!

Iti foloseşti cunoştinţele de Deutsch în atelierul de conversaţie. Joacă-te cu Wörter, participă la Debatten, inventează Geschichten!

Afli lucruri interesante despre Deutschland sau Österreich sau Schweiz în atelierul de Landeskunde.

Participi la jocuri şi activităţi, dar şi mănânci în altă limbă. Cunoşti Germania si Austria gastronomică si pregateşti împreună cu prietenii tăi Sachertorte si Plätzchen Hmmmm, einfach lecker!

Musik este un element de seamă al culturii germane şi te va însoţi pe parcursul excursiei de la Mozart, Tokio Hotel, Nena până la Tim Bendzko. Wunderbar!

Faci împreună cu oaspeţii nostri o drumeţie în Königsstein şi le arăţi şi lor o parte din Rumänien.

Programul include:

  • ateliere diverse în limba germană: atelier de conversaţie, atelier gastronomic, atelier de prezentare a Austriei, Germaniei, Elveţiei
  • excursie pe dealurile din Poiana Mărului şi traseu în Munţii Piatra Craiului


Perioadă:
15-17.04.2016


Participanţi:
vârsta între 6-14 ani


Nivel de limba germană:
A1-C1


Preţ:
400 lei, include cazare 2 nopţi, masă, program, transport cu trenul dus-întors Bucureşti-Braşov


Animatorii prezenţi în acest weekend sunt vorbitori de limbă germană, 1-2 dintre ei fiind vorbitori nativi. Ei sunt implicaţi în tot programul organizat pe parcursul celor 3 zile. Obiectivul principal al programului este acela de a dezvolta competenţa de comunicare în limba germană.

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter