Tabere de limba engleză grup

Informații
Locație
Sâmbăta de Sus/Brașov
Vârstă
între 7-15 ani
Perioade
30.06-5.07.2019

INTERNATIONAL ENGLISH CAMP

ENGLISH FOR FUN 

Limba engleză - nivel începător, intermediar, avansat


program de imersiune în limba engleză


instructori vorbitori nativi și nu numai de limbă engleză

 Pune-ți în bagaj periuța de dinți și costumul de baie şi pregătește-te de distracție!

 Trăieşte și vorbește limba prin imersiune culturală!

Noi am creat un spațiu numit The International English Camp la Sâmbăta de Sus/jud. Brașov.

Se spune deseori că cel mai bun mod de a învăța o limbă străină este să te duci în țara unde aceasta se vorbeşte și anume Great Britain sau USA sau Canada sau Australia. Dar nu numai ... .

Ce faci în cazul în care echipa de counselors și instructors din tabără este formată dintr-un Frenchman, un Singaporean, un Canadian, doi Taiwanese a căror singură variantă de a comunica cu tine este prin intermediul limbii engleze?

Sosind în taberele noastre este ca şi cum păşeşti pentru o săptămână într-o nouă lume. Acest loc este plin de posibilități de învățare alese cu grijă, beneficiind de prezența instructorilor de limba engleză care îi învață pe copii să înțeleagă, să răspundă şi să converseze zi de zi. Subiecte precum geografia, istoria, sportul, artele, tradițiile se întrepătrund cu sesiunile de English course.

Fiecare zi este o aventură culturală. Dar nu numai ...

Participi la jocuri şi activități, dar şi mănânci în altă limbă. Cunoşti Marea Britanie și America culinară şi savurezi the English breakfast, hamburgers sau marshmallows. Pregăteşti împreună cu prietenii tăi pancakes şi apple pie  sau carrot cake  și diverse deserturi internaționale în atelierele gastronomice pentru International Party. Hmmmm, very tasty!

Music şi dance sunt elemente de seamă ale fiecărei culturi şi te vor însoți pe parcursul începând de la Ed Sheeran, Norah Jones și Maroon 5  până la renumitul twist și streetdance. Super!

Poți alege între diverse activități precum swimming, volleyball, badminton, table tenis, cooking, painting, theatre şi altele. Cool!

Distrează-te cu jocuri şi bătăi cu apă, participă la the Policeman with the Toothbrush, însoțeşte-i pe Tom Sawyer  şi pe Matilda  în aventurile lor. Joacă soccer sau Taboo  cu  instructorii tăi. Învață despre cricket , gustă Mars, arată-ți spiritul de echipă în baseball  şi joacă London Bridge. Fă cunoştință cu the Native Americans, the British Royal Family şi Abraham Lincoln, David Beckham şi Serena Williams. Marvellous!

Vizionează  Hatchiko, participă la disco night şi cântă-ne în engleză la karaoke night. Great!

Tu şi prietenii tăi vă veți distra învățând engleza. La finalului taberei veți fi fiecare dintre voi un Master of the English language!


Instructorii vorbitori de lb. engleză au experienţă în predare, sunt implicaţi pe toată durata zilei în desfăşurarea taberei, îi însoţesc pe copii la activităţi şi conversează cu ei în lb. engleză. Ei pot fi din SUA, Marea Britanie, Canada.

 Aceste tabere sunt destinate exclusiv grupurilor de la școli însoțite de cadre didactice. Se acordă o gratuitate pentru un însoțitor la fiecare 10 copii înscriși. 

Pentru preț, disponibilități și alte detalii vă invităm să ne contactați.  

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter