Tabere de limba germană grup

Informații
Locație
Sâmbăta de Sus/Braşov
Vârstă
între 7-15 ani și între 14-17 ani
Perioade
4-9.08.2019
11-16.08.2019
18-23.08.2019
25-30.08.2019

E ÜBERCOOL ȘI DISTRACTIV SĂ ÎNVEŢI LIMBA GERMANĂ!

Limba germană - nivel începător, mediu, avansat (A1-C1)

program de imersiune în limba și cultura germană

instructori vorbitori nativi de limbă germană din Germania și Austria

 Pune-ți în bagaj periuța de dinți și costumul de baie şi ia-ți zâmbetul la purtător!

 Trăieşte și vorbește limba germană prin imersiune culturală!

Se spune deseori că cel mai bun mod de a învăța o limbă străină este să te duci în țara unde aceasta se vorbeşte și anume Deutschland, Österreich sau Schweiz

Noi am creat un spațiu numit Das Deutschcamp (Tabăra de Germană) la Sâmbăta de Sus/Kronstadt. Sosind în această comună din Țara Făgărașului, la poalele muntelui cu același nume, că este ca şi cum păşeşti pentru o săptămână într-o nouă țară. Acest loc este plin de posibilități de învățare alese cu grijă, beneficiind de prezența instructorilor nativi de limba germană care îi învață pe copii să înțeleagă, să răspundă şi să converseze zi de zi. Subiecte precum geografia, istoria, sportul, artele, mediul înconjurator, tradițiile se întrepătrund cu sesiunile de Deutschkurs.

Fiecare zi este o aventură culturală. Dar nu numai ...

Participi la jocuri şi activități, dar şi mănânci în altă limbă. Cunoşti Germania, Austria, Elveția, Transilvania culinară şi savurezi la prânz Wienerschnitzel, Bratwurst sau Fritattensuppe.  Pregăteşti împreună cu prietenii tăi Sahertorte şi Apfelkuchen  sau Vanillekipferl  și Schwarzwälder Kirschtorte  în atelierele gastronomice. Hmmmm, einfach lecker!

Musik şi Tanz sunt elemente de seamă ale culturii germane şi te vor însoți pe parcursul taberei de la Mozart, Tim Bendzko, Rolf Zuckowski  până la tradiționalul Walzer. Wunderbar!

Poți alege între diverse activități precum Schwimmen (înot), Tischtennis (tenis de masă), Volleyball (volei), Federball (badminton), Backen (gătit), Malen (pictură), Theater (teatru) şi altele. Supidupi!

Distrează-te cu jocuri şi bătăi cu apă, participă la Der Polizist mit der Zahnbürste, însoțeşte-i pe Momo  şi pe Emil und die Detektive  în aventurile lor. Joacă Fussball sau Halli Galli  cu  instructorii tăi. Încearcă jocul cu Schokoladeessen,  gustă Gummibärchen, arată-ți spiritul de echipă în Schnitzeljagd  şi Topfschlagen. Fă cunoştință cu Kaiserin Sissi, Albert Einstein şi Cornelia Funke, Roger Federer şi Johannes Honterus. Übercool!

Vizionează  Rico, Oskar und die Tieferschatten, participă la Deutsche Party şi cântă-ne în germană la Lagerfeuer. Einfach super!

Tu şi prietenii tăi vă veți distra învățând germana. La finalului taberei veți fi cu toții un Ass der deutschen Sprache!

În perioada 11-16.08.2019 organizăm și tabără de germană pentru adolescenți 14-17 ani.

Aceste tabere sunt destinate exclusiv grupurilor de la școli însoțite de cadre didactice. Se acordă o gratuitate pentru un însoțitor la fiecare 10 copii înscriși.

Pentru preț, disponibilități și alte detalii vă invităm să ne contactați.

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter