Tabără de biciclete

Informații
Locație
Jud. Argeș – Piatra Craiului – Ţara Branului – Jud. Brașov
Vârstă
între 8-15 ani, nivel avansat
Perioadă
23-29.07.2017

DESCOPERĂ ROMÂNIA PE 2 ROŢI!


Dacă te pasionează să pedalezi peste deal şi vale, să stai în şa pe 2 roţi, dacă doreşti să descoperi o parte a ţării pe bicicletă, dacă te tentează aventura în vacanţa de vară … VINO CU NOI!

Traseul pe bicicletă începe la Podu Dâmboviței/Argeș și se termină la Vulcan/Brașov, zilnic sunt parcurși aproximativ 20-30 km în principal pe drumuri forestiere şi de pământ fără trafic auto, ocazional pe drumuri locale și județene asfaltate cu trafic redus, prin păduri, peste dealuri şi peste văi, pe la poalele Munților Piatra Craiului, prin Ţara Branului și prin Țara Bârsei.

Printre locurile şi obiectivele întâlnite în cale se numără Peștera și Cheile Dâmbovicioarei, Valea Cheii, satele Șirnea, Măgura şi Peştera, Prăpăstiile Zărneștilor, poalele Bucegilor, Sohodol și Râșnov, satele de munte Holbav și Paltin.


Atracțiile acestei săptămâni cuprind (dar nu se limitează la) traseele cu bicicleta, bătăile cu apă, peisajele deosebite, savurarea pepenilor într-o zi de iulie și a unui chicco la magazinul din centrul satului, relaxarea la piscina din Brașov.


Echipament necesar:
bicicletă, cască, mănuşi

Preţ: lei

  include și transportul dus-întors al copilului și al bicicletei cu trenul pe ruta București - Braşov, cei care au mai participat la taberele noastre beneficiază de o reducere de 50 lei/participant, iar fraţii şi surorile de 70 lei/participant.

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter