Tabere de limba engleză

Informații
Locație
Poiana Brașov Vulcan/Brașov
Vârstă
între 7-17 ani, absolvenți de clasa I
Perioade
15-20.07.2018
26.08-1.09.2018

ENGLISH FOR FUN 

Limba engleză - nivel începător, intermediar, avansat


program de imersiune în limba engleză


instructori vorbitori nativi de limbă engleză

 Pune-ți în bagaj periuța de dinți și costumul de baie şi pregătește-te de distracție!

 Trăieşte și vorbește limba prin imersiune culturală!

Se spune deseori că cel mai bun mod de a învăța o limbă străină este să te duci în țara unde aceasta se vorbeşte și anume Great Britain sau USA sau Canada sau Australia .

Noi am creat un spațiu numit The English Camp în zona Brașovului. Sosind în taberele noastre este ca şi cum păşeşti pentru o săptămână într-o nouă țară. Acest loc este plin de posibilități de învățare alese cu grijă, beneficiind de prezența instructorilor nativi de limba enleză care îi învață pe copii să înțeleagă, să răspundă şi să converseze zi de zi. Subiecte precum geografia, istoria, sportul, artele, mediul înconjurator, tradițiile se întrepătrund cu sesiunile de English course.

Fiecare zi este o aventură culturală. Dar nu numai ...

Participi la jocuri şi activități, dar şi mănânci în altă limbă. Cunoşti Marea Britanie și America culinară şi savurezi the English breakfast, hamburgers sau marshmallows Pregăteşti împreună cu prietenii tăi pancakes şi apple pie  sau carrot cake  în atelierele gastronomice. Hmmmm, very tasty!

Music şi dance sunt elemente de seamă ale culturii britanice și americane şi te vor însoți pe parcursul taberei de la Beatles, Ed Sheeran, Norah Jones și Maroon 5  până la renumitul twist și streetdance. Super!

Poți alege între diverse activități precum swimming, volleyball, badminton, tenpins, cooking, painting, theatre şi altele. Cool!

Distrează-te cu jocuri şi bătăi cu apă, participă la the Policeman with the Toothbrush, însoțeşte-i pe Tom Sawyer  şi pe Matilda  în aventurile lor. Joacă soccer sau Taboo  cu  instructorii tăi. Învață despre cricket , gustă Mars, arată-ți spiritul de echipă în baseball  şi joacă London Bridge. Fă cunoştință cu the Native Americans, the British Royal Family şi Abraham Lincoln, David Beckham şi Serena Williams. Marvellous!

Vizionează  Hatchiko, participă la International Party şi cântă-ne în engleză la karaoke night. Great!

Tu şi prietenii tăi vă veți distra învățând engleza. La finalului taberei veți fi fiecare dintre voi un Master of the English language!


Instructorii vorbitori de lb. engleză au experienţă în predare, sunt implicaţi pe toată durata zilei în desfăşurarea taberei, îi însoţesc pe copii la activităţi şi conversează cu ei în lb. engleză. Ei pot fi din SUA, Marea Britanie, Canada, Australia.

Perioada:   15-20.07.2018, Poiana Brașov

Preț 6 zile/5 nopți:   1380 lei

Perioada:   26.08-1.09.2018, Vulcan-Brașov

Preț 7 zile/6 nopți:   1380 lei

Copiii care au mai participat la taberele noastre beneficiază de o reducere de 50 lei/participant, iar fraţii şi surorile de 70 lei/participant.

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter