Tabără de limba franceză

Informații
Locație
Vulcan/Braşov
Vârstă
între 7-15 ani, absolvenți de clasa I
Perioadă
vara 2018

APPRENDRE LE FRANÇAIS AVEC FRANÇOIS!

Limba franceză - nivel începător, mediu, avansat (A1-C1)

instructori vorbitori nativi de limbă franceză din Franța

Ai planuri pentru vacanţa de vară? Învaţă şi exersează limba franceză cu vorbitori nativi! Pune-ți în practică cunoștințele de limba franceză, îmbogăţeşte-ţi vocabularul, conversează cu alţi vorbitori de franceză! Îmbină studiul limbii franceze cu activități interactive, jocuri de vocabular şi de rol, concursuri, dialoguri, prezentări, dezbateri!

Descoperă cultura şi civilizaţia franceză în cadrul atelierelor de creaţie, teatru şi gătit! Prezintă-ți și tu țara oaspeților noștri, cultura, tradițiile și istoria noastră!

Şi bineînţeles distrează-te în vacanţa de vară!

Obiectivul principal al taberei este acela de a dezvolta competența de comunicare în limba franceză. Metodele de predare folosite sunt interactive.

Oferta include:

  • test de evaluare a cunoștințelor de limba franceză la înscriere și în prima zi de tabără
  • curs de limba franceză pentru nivelurile A1-C1 care include zilnic 2şedinţe a câte 60 minute și un atelier de ex. de creaţie, gătit, teatru, quiz, raliu foto, vizionarea unui film cu accent pe noțiuni de cultură și civilizație franceză
  • aplicarea practică şi exersarea noţiunilor învăţate pe parcursul zilei în conversaţie
  • drumeţii pe cărări de munte, Olimpiada Sportivilor
  • vizită la Paradisul Acvatic şi la Parc Aventura
  • activităţi creative şi sportive la alegere
  • seri distractive şi petrecere
  • diplomă de participare la curs cu evaluare individual


Instructorii vorbitori de limbă franceză au experienţă de predare, sunt implicaţi pe toată durata zilei în desfăşurarea taberei, îi însoţesc pe copii la toate activităţile şi conversează cu ei în franceză.

Sunt acceptați și copii de nivel A0, fără un contact anterior cu franceza.

Masa este preparată preponderent din produse naturale (ouă, lapte, brânză, unt, carne, legume, fructe etc) obţinute din gospodăria proprie sau de la alţi producători de pe plan local, iar animalele sunt hrănite natural.


Tabăra de limba franceză se organizează numai pentru grupuri. Cei interesați sunt invitați să ne contacteze la telefon 0722.246.192.

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter