Începem să vă prezentăm echipa noastră: Mustafa!

Se spune printre copii și părinți ca ești sufletul Taberelor Tumba. Povestirile din tabără încep și se termină cu tine. Cine ești tu?

În viața de zi cu zi sunt Mustafa Özmen și unul din cei 2 fondatori ai Taberelor Tumba. În tabere sunt cunoscut ca și “Brînză ”, “Musaca”, “Mustață ”, și într-adevăr îmi place enorm să mă joc cu copiii.

blog1

Spune-ne câteva cuvinte despre tine.
M-am născut și am crescut la Izmir, în Turcia, lângă mare, ador apa, dar cu toate acestea am învățat să înot la 23 de ani. Sunt marinar, fac scufundări, merg la pescuit noaptea, dar din păcate la Brașov nu pot cultiva aceste pasiuni. Am descoperit însă snowboard-ul. Mi-e dor de mare, de soare și de bucătăria turcească. Îmi plac veselia, râsul și atitudinea pozitivă.


De ce-ți plac taberele?

În tabere oferi foarte mult, dar este incomparabil cu cât de mult primești de fapt de la copiii. În plus, vezi cum copiii cresc și evoluează sub ochii tăi, de la an la an.


Care este jocul preferat în Taberele Tumba?

Cu siguranță cine mă cunoaște știe că tabără de vară fără leagănul uriaș și fără bătaia cu apă nu există.


Care sunt taberele tale preferate?

Este greu de spus, deoarece fiecare tabără are acel ceva special și nici una nu seamănă cu alta. Dacă aș fi copil aș opta pentru tabăra de supraviețuire și tabăra de biciclete din România și pentru croaziera cu goeleta și tabăra la mare, ambele în Turcia.


Ce tabără ți-ai dori să organizezi?

Mi-aș dori să fac împreună cu copiii turul Turciei cu bicicleta. Este o idee în lucru și sper să se materializeze la un moment dat.


29.05.2014

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter