Congresul Internaţional de Tabere - Turcia 2014

Comunicat de presă, Braşov - 22.10.2014

Participarea TABERELOR TUMBA la CONGRESUL INTERNAŢIONAL DE TABERE din Turcia din octombrie 2014

cTurcia

Tumba, unul dintre cei mai importanţi organizatori de tabere din România, va participa în perioada 23-27 octombrie 2014 la al 10-lea Congres Internaţional de Tabere care va fi organizat în Antalya, Turcia de către International Camping Fellowship (ICF). Acest congres se desfăşoară sub sloganul "Let's camp for peace".

Evenimentul menţionat reuneşte peste 450 de participanţi din 31 de ţări precum Canada, SUA, Australia, Rusia, China, Turcia, Spania, Germania, Grecia, Venezuela, Japonia, Mongolia, România. Specialiştii în domeniu prezenţi sunt în special organizatori de tabere, dar şi reprezentanţi ai diverselor asociaţii naţionale sau regionale. Lor li se alătură singurii reprezentanţi din România şi anume fondatorii Taberelor Tumba, Ana Maniţiu Özmen şi Mustafa Özmen.

Participanţii vor avea ocazia să asiste la discursurile unor personalităţi marcante din domeniul organizării de tabere pentru copii, tineri şi adulţi şi anume Peg Smith (SUA), Matvey Shparo şi Alexander Dzheus (Rusia). Numeroasele prezentări aduc în discuţie şi teme de interes precum inovarea şi diversificarea programelor, studii de analiză a impactului taberelor asupra mediului şi a societăţii, parteneriate şi dezvoltarea colabărării.


Despre ICF

International Camping Fellowship (ICF) a fost înfiinţată în anul 1987 în Canada şi reuneşte profesionişti care împărtăşesc entuziasmul lor, cunoştinţele şi angajamentul faţă de tot ce înseamnă tabere şi îşi doresc să construiască “o lume mai bună încurajând oamenii să se bucure mai mult de experienţele în aer liber”. Din organizaţie fac parte tabere din America de Nord şi de Sud, Asia, Europa şi Australia.

Obiectivele ICF urmăresc crearea la nivel mondial a unei reţele de profesionişti în domeniu, facilitarea schimbului de informaţii între persoane, organizatori de tabere şi de programe în aer liber, organizaţii naţionale. Susţine şi încurajează schimburile bilaterale sau multilaterale, organizarea de asociaţii naţionale şi regionale.

Pentru detalii despre congres şi ICF puteţi accesa: www.icc2014turkey.org şi www.campingfellowship.org


Despre Taberele Tumba

Din 2008 Taberele Tumba organizează programe pentru copii în România şi în Turcia, iar din mai 2014 sunt afiliate la organizaţia profesională International Camping Fellowship (ICF).

Copiii şi părinţii pot alege între tabere de limba germană, limba franceză, limba engleză şi artă, tabere de echitaţie, de biciclete şi de supravieţuire, tabere de schi, tabere la mare si croaziere cu goeleta.

Detalii despre Taberele Tumba găsiţi aici: www.tumba.ro

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter