Continuăm prezentarea echipei noastre: Ana!

Ana Manițiu Özmen a fondat Taberele Tumba împreună cu Mustafa Özmen în 2008, fiind director de tabere de 9 ani.


Originară din orașul Brașov, a urmat cursurile în limba germană ale liceului J. Honterus din același oraș. A continuat studiile la București, absolvind Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori la ASE.


Ana a acumulat în timp o experiență profesională bogată în România, dar și în Turcia. În țara a ocupat diverse poziții în companii multinaționale precum Viessmann, BASF, Robert Bosch, iar în Turcia domeniul de activitate a fost turismul.

f635075781

De asemenea a absolvit diverse cursuri de dezvoltare profesională: metode și instrumente de educație nonformală, atelier de jocuri - teambuilding, resurse umane, ghid turistic. A absolvit cursul "Metodică și didactică pentru predarea limbii germane ca limbă străină" la Institutul Goethe din München/Germania.


Taberele Tumba au fost clădite având la bază aceste cunoștințe si au fost dezvoltate datorită interesului viu manifestat pentru fenomenului taberelor de copii.


Vorbește limbile germană, engleză, turcă și franceză.


Iubește copiii și natura, dar și schiul și ciocolata și nu s-ar da înlături de la nicio provocare frumoasă. Crede în copii și investește pasiune și dăruire, timp și energie în educația lor nonformală.


Ana este din 2015 ambasador in Romania al organizației International Camping Fellowship (ICF).


A participat la Congresul Internațional de Tabere 2014 (ICC) din Turcia, a luat parte la numeroase prezentări, seminarii și ateliere legate de tabere.

15.04.2017

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter