Continuăm prezentarea echipei noastre: François!

François Montier este colaboratorul nostru ca profesor de limba franceză și animator în Taberele Tumba din vara lui 2013.


François a absolvit în 2008 Facultatea de Jurnalism din Lannion/Franta și tot în același an a obținut diploma de știința informației și comunicare de la Facultatea de Comunicare a Universității din Brasilia/Brazilia.


Anul 2009 l-a petrecut în Ecuador, la Centrul Agricol din Guano (Riobamba), în cadrul Serviciului European de Voluntariat.

francois

De-a lungul timpului a fost profesor de engleză, animator, regizor de film și fondator al unei agenții de comunicare comunitară prin care a organizat cursuri de comunicare pentru copii și profesori. În anul 2012 a obținut diploma de animator și coordonator de proiecte sociale în Franța “Diplome D’Etat de la jeunesse de l’education populaire et du sport, animation sociale”.

Din 2013 predă copiilor limba franceză la Casa Ille et Vilaine din Sibiu. François a obținut diploma universitară "Certificat d'aptitude professionnelle à l'enseignement du français langue étrangère" de la Facultatea de Științe ale Limbajului din Rouen/Franța.


În decursul anilor a fost animator pentru copii și adolescenți în aproximativ 15 tabere și centre de vacanță în Franța, în Marea Britanie și în România.


Nativ, François vorbește limba franceză, învățând ulterior spaniola, portugheza, engleza și româna. Dorința lui este să devină fluent și în farsi, poloneză și germană.


Începând cu 2013 organizează la Sibiu Festivalul Internațional de Benzi Desenate, un eveniment cu expoziții și autori români și străini. Festivalul adună 30 de autori și 2000 de vizitatori pe an. Este unicul eventiment internațional de genul acesta din România. În 2017 Festivalul va sărbători 5 ani de existență.


Hobby-urile sale sunt benzile desenate, cățărarea, bicicleta și plimbările pe munte.


16.02.2017© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter