Tabere de echitaţie

Informații
Locație
la 30 km distanță de Sighișoara / jud. Harghita
Vârstă
6-17 ani, nivel începător și avansat
Perioade
15-21.08.2021
22-28.08.2021

PE CAI!

Caii ne dau aripile ce ne lipsesc ...


Ai cel puțin 6 ani?

Iubești să călarești?

Ai o mare pasiune pentru cai?

Știi să pui șaua pe cal și să o scoți? Știi să încaleci singur? Să-l controlezi la pas şi la trap?

Visezi să pornești dimineața călare peste dealuri și văi și să te întorci seara?

Îți dorești să-i cunoști pe Fanny, Haisan, Dori, Pengo, Shaba?


"Se spune că cea mai frumoasă priveliște este cea văzută printre urechile calului. Pentru un călăreț, cele mai frumoase clipe sunt acelea petrecute în șa, care ne umple de energie și pozitivitate. Timp de 5 zile pline, vom merge la pas, la trap, poate chiar vom galopa, prin adierea vântului, ore în șir! De asemenea vom lega conexiuni cu caii pe care îi încălecăm, ei fiindu-ne prieteni în aceste zile, și vom trăi împreună aventuri de neuitat, pline de curaj, bucurie și adrenalină."- Monica, alumni Tabere Tumba

 


Programul include:

  • cazare pe paturi în corturi de armată moderne amplasate pe terenul fermei de echitație pe malul râului Târnava Mare, acces la grupuri sanitare
  • pensiune completă
  • 5 şedinţe de călărie cu durata de minim 60 minute pentru începători şi avansaţi
  • hrănirea, adăparea și îngrijirea cailor, curățarea grajdului, țesălarea și pregătirea cailor pentru călărie (zilnic)
  • baie în râul Tărnava Mare, căutare de comori
  • atelier de creație/croitorie costume pentru cai și parada costumelor
  • jocuri sportive în aer liber, activităţi artistice şi recreative, diverse ateliere
  • seri distractive, foc de tabără şi petrecere


Timp de o săptămână, la ferma de echitație Huhogo din Porumbenii Mari/jud. Harghita (cu o experiență de peste 10 ani), copiii sunt inițiați sau se perfecționează în arta echitației, descoperă plăcerea de a urca în şa, de a conduce calul la pas și de a-l controla la trap. Ajută la programul zilnic al cailor și pot sta în preajma cailor oricât de mult își doresc.


La fermă stilul de lucru cu caii este metoda de echitație naturală (natural horsemanship), copiii sunt încurajați să înțeleagă comportamentul și psihologia caiilor pentru a lucra și comunica cu ei în mod natural.


Instructajul este adaptat la nivelul individual al fiecărui copil, iar lecţiile de călărie se desfăsoară în condiţii de maximă siguranţă în manej descoperit. Caii sunt cuminţi şi blânzi și se pretează la lucrul cu copiii.


Perioade:
15-21.08.2021, 22-28.08.2021


Preţ:
lei pentru 7 zile/6 nopți

Copiii care au mai participat la taberele noastre beneficiază de o reducere de 50 lei/participant, iar fraţii şi surorile de 70 lei/participant.

Se organizează transport cu trenul Bucureşti-Braşov-Sighișoara în condițiile unui grup de minim 3 copii, doritorii achită în acest caz suplimentar contravaloarea transportului pentru copil. Grupul de copii este însoțit de un membru al echipei Tumba.


Fotografiile prezentate pe site sunt din taberele de echitație desfășurate în anii anteriori la alt centru de echitație.

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter