Tabără de aventură

Informații
Locație
Plaiul Foii, Munții Piatra Craiului
Vârstă
între 7-17 ani
Perioada
19-25.07.2020
23-28.08.2020

Expediția din Carpați

Pune-ți bocancii, lanterna, busola și sacul de dormit în bagaj și hai la Plaiul Foii să dăm startul celei mai tari tabere de aventură!Aventurierilor, aveți 2 zile și jumătate să vă pregătiți temeinic pentru expediția în Masivul Piatra Craiului: începând cu cele 3 elemente esențiale în supraviețuire și anume mâncarea (ce mâncăm?), apa (de unde facem rost de apă, cum o filtrăm?) și adăpostul (cum construim un adăpost?) până la orientarea cu harta și busola, aprinderea focului sau confecționarea unui arc cu săgeți. Planificăm expediția împreună.


La data stabilită, cu sacul de dormit în spate (oare e necesar și alt echipament?), pornim din tabăra de bază în expediție. Punem în aplicare tot ce am învățat. Rezolvăm scenarii de supraviețuire pe traseu. Dormim fie la un refugiu, fie la o cabană. Ne bucurăm de o drumeție nocturnă. Descifrăm harta cerului.


La întoarcere ne răsfățăm cu o baie în râu, un atelier de cioplit în lemn și cântece la foc de tabără.


În Piatra Craiului plecat-am iară / Cu un rucsac în spate şi-o chitară / Şi hoinăream hai-hui prin Piatra Craiului.


Din Fata Munților


Ai spirit de aventură?

Îți dorești să te familiarizezi cu noțiuni de supraviețuire și să le pui în practică luând parte la o expediție?

Însoțește-ne!

Oferta include:

  • cazare pe pat în cort de armată modern amplasat la Plaiul Foii, copiii au acces la grupuri sanitare și dușuri în perioada 19-25.07.2020 și în pensiune în perioada 23-28.08.2020
  • masă
  • o noapte de cazare la refugiu sau cabană
  • program interactiv pentru familiarizarea cu noțiuni și tehnici de supraviețuire
  • drumeții în Masivul Piatra Craiului
  • animatori, ghid, supraveghere

 

Preţ 7 zile/6 nopți: 1500 lei

Preţ 6 zile/5 nopți: 1350 lei

Copiii care au mai participat la taberele noastre beneficiază de o reducere de 50 lei/participant, iar fraţii şi surorile de 70 lei/participant.


Se organizează transport cu trenul Bucureşti-Braşov-Zărnești în condițiile unui grup de minim 3 copii, doritorii achită în acest caz suplimentar contravaloarea transportului pentru copil. Grupul de copii este însoțit de un membru al echipei Tumba.

 

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter