Tabere de limba franceză grup

Informații
Locație
pensiune/jud. Brașov
Vârstă
între 7-17 ani
Perioade
Tabăra se organizează doar pentru grupuri de minim 20 participanți în 2022.APPRENDRE LE FRANÇAIS AVEC FRANÇOIS!

Limba franceză - nivel începător, intermediar, avansat


program de imersiune în limba franceză


instructori vorbitori nativi de limbă franceză

 Pune-ți în bagaj periuța de dinți și costumul de baie şi pregătește-te de distracție!

 Trăieşte și vorbește limba prin imersiune culturală!

Se spune deseori că cel mai bun mod de a învăța o limbă străină este să te duci în țara unde aceasta se vorbeşte și anume France sau Belgique sau Canada sau Sénégal .

Noi am creat un spațiu numit La Colo Française în zona Brașovului. Sosind în taberele noastre este ca şi cum păşeşti pentru o săptămână într-o nouă țară. Acest loc este plin de posibilități de învățare alese cu grijă, beneficiind de prezența instructorilor nativi de limbă franceză care îi învață pe copii să înțeleagă, să răspundă şi să converseze zi de zi. Subiecte precum geografia, istoria, sportul, artele, mediul înconjurator, tradițiile se întrepătrund cu sesiunile de cours de français.

Fiecare zi este o aventură culturală. Dar nu numai ...

Participi la jocuri şi activități, dar şi mănânci în altă limbă. Cunoşti Franța culinară şi savurezi croissants, gratin dauphinois sau oeufs cocotte Pregăteşti împreună cu prietenii tăi les crêpes şi la tarte aux pommes sau le clafoutis în atelierele gastronomice. Bon appétit!

Musique şi danse sunt elemente de seamă ale culturii francofone şi te vor însoți pe parcursul taberei de la Manu Chao, Tryo, Indila, Maitre Gims, Black M și Aya Nakamura până la renumitul quadrille și street dance. Super!

Poți alege între diverse activități precum natation (înot), ping-pong (tenis de masă), volleyball (volei), badminton (badminton), cuisine (gătit), peinture (pictură), théâtre (teatru) şi altele. Super!

Distrează-te cu jocuri şi bătăi cu apă, participă la Le policier et la brosse à dent, însoțeşte-i pe Le petit prince  şi pe Tamara  în aventurile lor. Joacă football sau Taboo cu instructorii tăi. Învață despre pétanque , gustă Carambar, arată-ți spiritul de echipă în teque  şi joacă Les petits chevaux. Fă cunoştință cu Asterix et Obelix, Tintin şi Kylian M’Bappé şi Gustave Eiffel, Marie Curie. Fantastique!

Vizionează  Nos jours heureux , participă la Disco Internationale şi cântă-ne în franceză la karaoké nuit. Cool!

Tu şi prietenii tăi vă veți distra învățând franceza. La finalului taberei veți fi fiecare dintre voi un vrai francophone!


Instructorii vorbitori de lb. franceză au experienţă în predare, sunt implicaţi pe toată durata zilei în desfăşurarea taberei, îi însoţesc pe copii la activităţi şi conversează cu ei în lb. franceză. Ei pot fi din Franța, Canada etc.


Preț: la cerere

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter