Tabere de echitaţie și activități

Informații
Locație
Valea Avrigului/jud. Sibiu
Vârstă
6-17 ani, nivel începător, intermediar, avansat
Perioadă
17-23.07.2022
24-30.07.2022

CĂLARE ÎN MARILE PRERII

Acum 200 de ani un mare trib, numit Sioux, era de neînfrânt în teritoriile nativilor americani ...


"Este tradiție la Sioux, tribul nativilor americani, ca după un timp să își aleagă o nouă mare căpetenie de trib. Ei organizează o mare confruntare pentru alegerea acestuia. Sfatul înțelepților are grijă ca toți să respecte regulile.


„Sitting Bull“ este unul dintre favoriți. E descendentul uneia dintre cele mai importante familii din tribul Lakota. El a fost pregătit pentru acest moment de când era băiat și potențialul său uriaș e cunoscut și recunoscut în tribul Sioux. Dar și „Little Crow“, fiul șefului de trib Dakota este un mare favorit. Dreptul de a revendica șefia tribului Sioux l-a primit de la tatăl său. De când era copil l-a însoțit mereu și a învățat de la el tot ce se putea. Al treilea favorit …"


Așa începe tabăra noastră de echitație cu o poveste - și nu orice fel de poveste! Este povestea scrisă de tine, zi de zi, și al cărui final îl determini chiar tu dezlegând fiecare provocare pe care căpetenia și tribul tău ți-o aruncă.


Evident toate astea se vor întâmpla într-un cadru natural aparte, în mijlocul naturii, unde vom fi mereu înconjurați de cele mai nobile animale – caii! De altfel, un nativ american adevărat nu ar putea exista fără calul său mult iubit. Cu siguranță ești curios să afli ce înseamnă numele cailor neînfricați ai tribului Sioux, precum Maka, Winona, Takoda, Ptaysanwee, Wichahpi, dar noi te așteptăm să faci cunoștință și cu cei mai blânzi cai din zilele noastre, care vor fi mereu prin preajma tribului nostru: Bruma, Fulga, Dora, Dana, Fulger!


Vino să faci parte și tu din cel mai viteaz trib al nativilor americani din toate timpurile!

 


Programul include:

  • cazare în camping la Complex Turistic Brândușa: 7 zile/6 nopți (duminică-sâmbătă) pe pat în cort de armată cu acces la grupuri sanitare și dușuri
  • pensiune completă
  • 5 şedinţe de călărie cu durata de 45 minute pentru începători, intermediari, avansaţi (traseu sau manej în funcție de vârstă și posibilitățile fizice ale participanților)
  • activități zilnice diverse la cai: hrănirea, îngrijirea cailor, curățarea grajdului, țesălarea și pregătirea cailor pentru călărie
  • o intrare la piscina din incinta complexului
  • raliu foto în centrul vechi al Sibiului
  • drumeție la poalele Munților Făgăraș
  • ateliere de creație, jocuri sportive și de echipă
  • seri distractive, foc de tabără şi petrecere


Timp de o săptămână, la ferma de echitație Hermannstadt Mountain Horses din interiorul complexului, copiii sunt inițiați sau se perfecționează în arta echitației, descoperă plăcerea de a urca în şa, de a conduce calul la pas și de a-l controla la trap. Zilnic participă la activități la cai.


Instructajul este adaptat la nivelul individual al fiecărui copil, iar lecţiile de călărie se desfăsoară în condiţii de maximă siguranţă în manej descoperit sau pe traseu. Caii sunt cuminţi şi blânzi și se pretează la lucrul cu copiii.


Echipament minim necesar: tocă sau cască de biciclete personală, sac de dormit, lanternă etc


Preţ: 2100 lei, copiii care revin în taberele noastre beneficiază de o reducere de 100 lei/participant, iar fraţii şi surorile de 130 lei/participant. Nu include transportul la/de la locație. La înscriere se achită un avans de 400 lei.


Se organizează transport cu trenul Bucureşti-Braşov-Avrig în condițiile unui grup de minim 3 copii, doritorii achită în acest caz suplimentar contravaloarea transportului pentru copil. Cu carnetul de note vizat și ștampilat pe anul școlar în curs și un ID luat din orice gară, elevul beneficiază de gratuitate la transportul cu trenul. Grupul de copii este însoțit de un membru al echipei Tumba. Din gara Avrig copiii sunt preluați cu microbuzul.


!!!Fotografiile din taberele de echitație sunt de la un alt centru!!!

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter