Tabere de limba germană grup

Informații
Locație
Sâmbăta de Sus/Braşov
Vârstă
între 7-15 ani
Perioade
18-23.08.2024
25-30.08.2024
1-6.09.2024

Tabere școlare de limba germană 2024 pentru grupuri de copii

E ÜBERCOOL ȘI DISTRACTIV SĂ ÎNVEŢI LIMBA GERMANĂ!

limba germană - nivel începător, mediu, avansat (A1-C1)

imersiune lingvistică și culturală

instructori vorbitori nativi din Germania și Austria

Ți-ar plăcea să înveți să comunici în germană într-un mediu distractiv și plin de provocări? Dacă da, atunci în Tumba Tabere este locul potrivit pentru tine!

 Aici înveți limba, dar și trăiești timp de o săptămână printre germani și austrieci. Ești înconjurat de limba și de cultura germană, învățarea are loc peste tot, inclusiv în afara cursurilor. O auzi, vorbești des și în context. Ai ocazia să te “scufunzi“ timp de o săptămână în limbă. Ca și când ai fi în una din țările unde se vorbește germana, și anume Germania, Austria sau Elveția.

Fă-ți bagajul și pornește cu noi în aventura descoperirii tainelor limbii germane!

Distrează-te cu noi la Abenteuer Park! Însoțeşte-i pe Rico şi Oskar în aventurile lor! Joacă Erobere die Fahne cu instructorii tăi! Arată-ți spiritul de echipă în Escape Game: rettet den Wald!!! Fă cunoştință cu Albert Einstein şi Anne Frank, Wilhelm Conrad Röntgen şi Gustav Klimt .

Ești pasionat de gătit și și îți place să experimentezi diferite rețete? Atunci concursul nostru de Masterchef este exact pentru tine! De-li-cios!

Descoperă-ți un hobby nou sau cultivă-ți o veche pasiune! Alege după interesul tău dintre Sport( Fussball- fotbal, Baskettball- baschet,Volleyball- volei, Federball- badminton și kreative Workshops ( T-shirt Design- design tricouri, Schmuck--atelier bijuterii) și Architektur- atelier de arhitectură sau Radioworkshop- atelier radio și altele!

Dorești să dansezi și să te binedispui? Atunci acceptă învitația noastră la dans, atât spontan, cât și seara la party sau la focul de tabără.

Vino în tabăra de germană și vei avea parte de distracție maximă!

Oferta noastă include:

 • cazare și pensiune completă 6 zile / 5 nopți (duminică-vineri) la pensiunea Roua Munților în Sâmbăta de Sus/jud. Brașov, cazare în camere de 2-5 locuri cu baie, piscină, curte, teren de sport, detalii AICI
 • evaluare nonformală a cunoștințelor de germană în prima zi
 • curs de lb. germană pentru A1-C1 care include zilnic 2 ședințe de câte 60 min. (total 120 min.) și proiecte zilnice, obiectivul fiind comunicarea orală în lb. germană, realizat prin activități nonformale și ludice
 • înot și diverse jocuri și concursuri în piscină
 • vizită la Parc Aventura Drăguș, activități sportive (fotbal, badminton, volei, tenis de masă etc),
 • ateliere menționate în prezentare
 • seri de dans, petrecere, foc de tabără
 • diplomă de participare
 • instructori, supraveghere, acces la medic în caz de nevoie

Oferta nu include:

  • transport la/de la Sâmbăta de Sus, jud. Brașov, gara Făgăraș este cea mai apropiată de Sâmbăta de Sus
  • cheltuieli personale

 

Programul este susținut de instructori nativi din Germania/Austria. Ei sunt implicați pe toată durata zilei în desfășurarea taberei, îi însoțesc pe copii la toate activitățile și conversează cu ei în germană. Grupele de curs sunt formate din aprox. 10 copii.

Preț: 1850 lei, se acordă gratuități


Pentru disponibilitate și alte detalii vă invităm să ne contactați la telefon 0772.135.910.

Aceste tabere sunt destinate exclusiv grupurilor de la școli și grădinițe însoțite de cadre didactice.

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter