Tabără de limba engleză

Informații
Locație
Plaiul Foii/ jud. Brașov
Vârstă
între 7-15 ani
Perioadă
9-15.08.2020

INTERNATIONAL ENGLISH CAMP

ENGLISH FOR FUN

Limba engleză - nivel începător, intermediar, avansat


program de imersiune în limba engleză


instructori vorbitori nativi de limbă engleză

 Pune-ți în bagaj periuța de dinți și sandalele de munte şi pregătește-te de distracție și aventură!

Trăieşte și vorbește limba prin imersiune culturală!

Noi am creat un spațiu numit The International English Camp în zona Brașovului.

Se spune deseori că cel mai bun mod de a învăța o limbă străină este să te duci în țara unde aceasta se vorbeşte și anume Great Britain sau USA sau Canada sau Australia. Dar nu numai ... .

Sosind în taberele noastre este ca şi cum păşeşti pentru o săptămână într-o nouă lume. Acest loc este plin de posibilități de învățare alese cu grijă, beneficiind de prezența instructorilor de limba engleză care îi învață pe copii să înțeleagă, să răspundă şi să converseze zi de zi. Subiecte precum geografia, istoria, sportul, artele, tradițiile se întrepătrund cu sesiunile de English course.

Fiecare zi este o aventură culturală. Dar nu numai ...

Participă la jocuri şi activități, dar şi mănânci în altă limbă. Cunoşte Marea Britanie și America culinară şi savurează the English breakfast sau hamburgers. Pregăteşte împreună cu prietenii tăi pancakes şi apple pie sau carrot cake și diverse deserturi internaționale în atelierele gastronomice pentru International Party. Hmmmm, very tasty!

Music şi dance sunt elemente de seamă ale fiecărei culturi şi te vor însoți pe parcursul începând de la Ed Sheeran, Norah Jones și Maroon 5 până la renumitul twist și streetdance. Super!

Alege între diverse activități precum football (fotbal), volleyball (volei), badminton (badminton), hiking (drumeții), cooking (gătit), painting (pictură), theatre (teatru) şi altele. Cool!

Distrează-te în râu cu jocuri şi bătăi cu apă, participă la the Policeman with the Toothbrush, însoțeşte-i pe Tom Sawyer şi pe Matilda în aventurile lor. Joacă soccer sau Taboo cu instructorii tăi. Învață despre cricket, gustă Mars, arată-ți spiritul de echipă în baseball şi joacă London Bridge. Fă cunoştință cu the Native Americans, the British Royal Family şi Abraham Lincoln, David Beckham şi Serena Williams. Marvellous!

Vizionează Hatchiko, participă la disco night şi pregătește marshmallows la camp fire. Great!

Tu şi prietenii tăi vă veți distra învățând engleza. La finalului taberei veți fi fiecare dintre voi un Master of the English language!


Instructorii vorbitori de lb. engleză au experienţă în predare, sunt implicaţi pe toată durata zilei în desfăşurarea taberei, îi însoţesc pe copii la activităţi şi conversează cu ei în lb. engleză. Ei pot fi din SUA, Marea Britanie, Canada.


Preț 7 zile/6 nopți: 1480 lei

Copiii care au mai participat la taberele noastre beneficiază de o reducere de 50 lei/participant, iar fraţii şi surorile de 70 lei/participant.


Se organizează transport cu trenul Bucureşti-Brașov-Zărnești în condițiile unui grup de minim 3 copii, doritorii achită în acest caz suplimentar contravaloarea transportului pentru copil. Grupul de copii este însoțit de un membru al echipei Tumba.


În taberele din vara 2020 evităm aglomerațiile și vom desfășura activitățile în perimetrul pensiunii și în Masivul Piatra Craiului.

 

Fotografiile prezentate pe site sunt din taberele de engleză desfășurate la Vulcan/jud. Brașov.

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter