Tabără de limba engleză și artă

Informații
Locație
Șimon și Sâmbăta de Sus/ jud. Brașov
Vârstă
între 7-15 ani
Perioadă
1-7.08.2022
14-20.08.2022

IT'S ALL ABOUT ART

Limba engleză - nivel începător, intermediar, avansat


program de imersiune în limba engleză


instructori vorbitori nativi de limbă engleză

Ce semnificație are limba engleză pentru tine? Este doar o limbă vorbită de un miliard de oameni din întreaga lume sau o poartă care ne deschide calea către schimburi de culturi, istorie, artă și oameni? Sau poate spre dezvoltarea ta personală?

"Ce inseamnă arta pentru tine, Katie?"

"O oportunitate prin care te poți exprima liber și fără teama de a fi judecat. Și o cale prin care creativitatea unui copil sau a unui tânăr se manifestă fără limite. Există atât de multe feluri prin care poți comunica în artă! Iar indiferent de mijloacele de exprimare artistica, fie dans sau cântec, fie literatură sau arhitectură, fie grafică digitală sau sculptură, frumusețea este acolo și e de neprețuit!" Katie, alumni Tabere Tumba

In atelierele de artă suntem liberi să alegem modalitatea de exprimare favorită, să ne descoperim pasiunile și să dăm frâu liber creativității.

Arta afacerilor.

Design.

Pictură

Fotografie

Artă culinară.

Desen.

Arhitectură peisagistică.

Atelier glow in the dark

Taberistii se picteaza cu vopsea glow in the dark pe corp cu diferite modele, apoi joacă Capture The Flag pe întuneric. Îi mai vedem oare în noapte?

Atelier de design tricouri

Participanții concep un design cu o temă dată (o veți afla în tabără!) folosind orice mijloace iși doresc (cu materiale fizice – pictat, cusut, desenat sau un design grafic imprimat apoi pe tricou).

Concurs MasterChef

Echipele participă la un concurs cu juriu unde provocarea reprezintă pregătirea de către ei a unui preparat gastronomic atât gustos, cât mai ales cu un aspect creativ și unic.

Atelier de ...

SURPRIZĂ!


Oferta include:

  • cazare și pensiune completă
  • evaluare a cunoștințelor de limba engleză în prima zi de tabără
  • curs de limba engleză pentru nivelul A1-C1 care include zilnic 2 ședințe de câte 60 min. având ca obiectiv dezvoltarea competenței de comunicare orală în engleză
  • proiecte zilnice și ateliere de artă
  • vizită la Parc Aventura, drumeție la poalele Munților Bucegi/Făgăraș
  • piscină, activităţi sportive (fotbal, badminton, volei, tenis de masă etc) și jocuri teambuilding
  • seri distractive, petrecere sau foc de tabără, poze, diplomă
  • instructori, supraveghere, acces la medic la nevoie

Programul de imersiune în limba și cultura engelză este susținut de instructori vorbitori nativi. Aceștia sunt implicați pe toată durata zilei în desfășurarea taberei, îi însoțesc pe copii la toate activitățile și conversează cu ei în engleză. Grupele de curs sunt formate de regulă din 5-10 copii.


Perioadă: 1-7.08.2022

Pachet: 7 zile/6 nopți (de luni până duminică)

Cazare: Pensiunea Casa Voinescu Șimon, cazare în camere cu 2-3 locuri cu baie proprie


Perioadă: 14-20.08.2022

Pachet: 7 zile/6 nopți (de duminică până sâmbătă)

Cazare: Pensiunea Roua Munților din Sâmbăta de Sus/jud. Brașov în camere cu 2-4 locuri cu baiePreţ: 1800 lei, copiii care revin în taberele noastre beneficiază de o reducere de 100 lei/participant, iar fraţii şi surorile de 130 lei/participant. Nu include transportul la/de la locație. La înscriere se achită un avans de 400 lei.


Se organizează transport cu trenul Bucureşti-Braşov/Făgăraș în condițiile unui grup de minim 3 copii, doritorii achită în acest caz suplimentar contravaloarea transportului pentru copil. Cu carnetul de note vizat și ștampilat pe anul școlar în curs și un ID luat din orice gară, elevul beneficiază de gratuitate la transportul cu trenul. Grupul de copii este însoțit de un membru al echipei Tumba. Copiii sunt preluați cu microbuzul din Brașov/Făgăraș, cost transfer 15 lei/copil/drum.

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter