Tabere de limba germană

Informații
Locație
Plaiul Foii și Sâmbăta de Sus/ jud. Braşov
Vârstă
între 7-12, 12-17 ani
Perioade
21-27.07.2024
18-24.08.2024

E ÜBERCOOL ȘI DISTRACTIV SĂ ÎNVEŢI LIMBA GERMANĂ!

Limba germană - nivel începător, mediu, avansat (A1-C1)

program de imersiune în limba și cultura germană

instructori vorbitori nativi de limbă germană din Germania și Austria

Ți-ar plăcea să înveți să comunici în germană într-un mediu distractiv și plin de provocări? Dacă da, atunci în Tumba Tabere este locul potrivit pentru tine!

Aici înveți limba, dar și trăiești timp de o săptămână printre germani și austrieci. Ești înconjurat de limba și de cultura germană, învățarea are loc peste tot, inclusiv în afara cursurilor. O auzi, vorbești des și în context. Ai ocazia să te “scufunzi“ timp de o săptămână în limbă. Ca și când ai fi în una din țările unde se vorbește germana, și anume Germania, Austria sau Elveția.

Fă-ți bagajul și pornește cu noi în aventura descoperirii tainelor limbii germane!

Distrează-te cu noi la Paradisul Acvatic sau Abenteuer Park! Însoțeşte-i pe Rico şi Oskar în aventurile lor! Joacă Erobere die Fahne cu instructorii tăi! Arată-ți spiritul de echipă în Escape Game: rettet den Wald!!! Fă cunoştință cu Albert Einstein şi Anne Frank, Wilhelm Conrad Röntgen şi Gustav Klimt .

Ești pasionat de gătit și și îți place să experimentezi diferite rețete? Atunci concursul nostru de Masterchef este exact pentru tine! De-li-cios!

Descoperă-ți un hobby nou sau cultivă-ți o veche pasiune! Alege după interesul tău dintre Sport( Fussball- fotbal, Baskettball- baschet,Volleyball- volei, Federball- badminton și kreative Workshops ( T-shirt Design- design tricouri, Schmuck--atelier bijuterii) și Architektur- atelier de arhitectură sau Radioworkshop- atelier radio și altele!

Dorești să dansezi și să te binedispui? Atunci acceptă învitația noastră la dans, atât spontan, cât și seara la party sau la focul de tabără.

Vino în tabăra de germană și vei avea parte de distracție maximă!

Oferta include:

  • cazare, 3 mese principale, 2 gustări 7 zile / 6 nopți
  • evaluare nonformală a cunoștințelor de limba germană în prima zi de tabără
  • curs de lb. germană pentru A1-C1 care include zilnic 2 ședințe de câte 60 min. (total 120 min.) și proiecte zilnice, obiectivul fiind comunicarea orală în lb. germană, realizat prin activități nonformale și ludice
  • program organizat separat pe grupe de vârstă
  • drumeție la poalele Munților Piatra Craiului/Făgăraș
  • activităţi sportive (fotbal, badminton, volei, tenis de masă etc) și jocuri de teambuilding
  • atelierele menționate în prezentare
  • seri de dans, petrecere, foc de tabără
  • poze, diplomă de participare
  • instructori, supraveghere, acces la medic la nevoie

Programul de imersiune în limba și cultura germană este susținut de instructori vorbitori nativi din Germania/Austria. Aceștia sunt implicați pe toată durata zilei în desfășurarea taberei, îi însoțesc pe copii la toate activitățile și conversează cu ei în germană. Grupele de curs sunt formate de regulă din 5-10 copii.


Perioadă: 21-27.07.2024 (duminică-sâmbătă)

Vârstă: 7-12, 12-15 ani

Cazare: Cabana Dianthus Plaiul Foii, cazare în camere cu 2-5 locuri cu baie proprie

Excursie la Brașov: vânătoare de comori în centrul vechi și vizită la Paradisul Acvatic

În paralel se desfășoară la aceeași locație și o tabără de MTB.

 

Perioadă: 18-24.08.2024 (duminică-sâmbătă)

Vârstă: 7-12 și 12-17 ani

Cazare: Pensiunea Roua Munților Sâmbăta de Sus, cazare în camere cu 2-5 locuri cu baie proprie, locația are piscină

Excursie: Parc Aventura Drăguș

În paralel se desfășoară la aceeași locație și o tabără de MTB.


Preţ: 2280 lei, copiii care revin în taberele noastre beneficiază de o reducere de 100 lei/participant, iar fraţii şi surorile de 130 lei/participant. Nu include transportul la/de la locație. La înscriere se achită un avans de 500 lei.


Se organizează transport cu trenul Bucureşti-Braşov, rsp. Făgăraș, doritorii achită în acest caz suplimentar contravaloarea transportului pentru copil. Cu carnetul de note vizat și ștampilat pe anul școlar în curs și un ID luat din orice gară, elevul beneficiază de gratuitate la transportul cu trenul. Grupul de copii este însoțit de un membru al echipei Tumba. Copiii sunt preluați cu microbuzul din Brașov/Făgăraș și transferați la locația de cazare, cost transfer 20 lei/copil/drum.


Taberele se organizează în condițiile unui grup de minim 10 copii inscriși.

 
© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter