Tabere de limba germană

Informații
Locație
Plaiul Foii / jud. Braşov
Vârstă
între 7-15, 7-12 și 12-17 ani
Perioade
26.07-1.08.2020
2-8.08.2020
9-15.08.2020
16-22.08.2020

E ÜBERCOOL ȘI DISTRACTIV SĂ ÎNVEŢI LIMBA GERMANĂ!

Limba germană - nivel începător, mediu, avansat (A1-C1)

program de imersiune în limba și cultura germană

instructori vorbitori nativi de limbă germană din Germania și Austria

Pune-ți în bagaj periuța de dinți și sandalele de munte şi ia-ți zâmbetul la purtător!

Trăieşte și vorbește limba germană prin imersiune culturală într-o aventură montană!

Se spune deseori că cel mai bun mod de a învăța o limbă străină este să te duci în țara unde aceasta se vorbeşte.

Noi am creat însă un spațiu numit Das Deutsche Camp (Tabăra Germană) chiar la poalele munților Piatra Craiului la Plaiul Foii/Zărnești/Kronstadt. Sosind în aceste locuri este ca şi cum păşeşti într-o nouă țară: Deutschland sau Österreich sau Schweiz. Acest spațiu de învățare non-formală este plin de posibilități de însușire a limbii germane alese cu grijă, beneficiind de prezența instructorilor nativi care îi motivează pe participanți să înțeleagă, să răspundă, să converseze zi de zi. Teme precum natura, sportul, artele pe de-o parte și educația ecologică, călătoriile, antreprenoriatul pe de alta parte se întrepătrund cu sesiunile de Deutschkurs.

Fiecare zi este o aventură. Dar nu numai culturală ...

Distrează-te în râu cu jocuri şi bătăi cu apă, însoțeşte-i pe Heidi şi pe Peter în aventurile lor în munți.

Bucură-te de Natur: Wälder, Bäume și Blumen, dovedește-ți spiritul de echipă în Bergtour şi Schatzsuche. Joacă Uno Flip și Werwölfe cu instructorii tăi și participă la Der Polizist mit der Zahnbürste. Übercool!

Participă la jocuri şi activități, dar şi cunoaşte Germania, Austria, Elveția sau Transilvania culinară. Pregăteşte împreună cu prietenii tăi Schokolandenfondue, Apfelkuchen sau Sahertorte în atelierele gastronomice. Hmmmm, einfach lecker!

Musik este un element de seamă al culturii germane şi te va însoți pe parcursul taberei de la Tim Bendzko, Rolf Zuckowski, Nina până la clasicul Mozart. Wunderbar!

Alege între diverse activități precum Fussball (fotbal), Volleyball (volei), Federball (badminton), Völkerball, Bogenschiessen (tir cu arcul), Wandern (drumeție), Land Art (arta pământului), Survival Kurs (supraviețuire) şi altele. Supidupi!

Studiază Himmelskarte și descoperă Planeten și Sternbilder , cântă-ne și coace Stockbrot la Lagerfeuer. Einfach super!

Tu şi prietenii tăi vă veți distra învățând germana. La finalului taberei veți fi cu toții un Ass der deutschen Sprache!În taberele din perioadele 26.07-1.08.2020, 2-8.08.2020 cazarea este pe paturi în corturi de armată moderne amplasate la Plaiul Foii, copiii au acces la grupuri sanitare și dușuri, vârsta participanților este 7-15 ani.

În tabăra din perioada 9-15.08.2020 cazarea este la pensiune, vârsta participanților este 12-17 ani.

În tabăra din perioada 16-22.08.2020 cazarea este la pensiune, vârsta participanților este 7-12 ani.

Preț 7 zile/6 nopți: 1480 lei

Copiii care au mai participat la taberele noastre beneficiază de o reducere de 50 lei/participant, iar fraţii şi surorile de 70 lei/participant.

Se organizează transport cu trenul Bucureşti-Braşov-Zărnești în condițiile unui grup de minim 3 copii, doritorii achită în acest caz suplimentar contravaloarea transportului pentru copil. Grupul de copii este însoțit de un membru al echipei Tumba.


În taberele din vara 2020 vom evita aglomerațiile și vom desfășura activitățile în perimetrul pensiunii și în Masivul Piatra Craiului.

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter