Tabere de limba germană

Informații
Locație
Plaiul Foii și Șimon / jud. Braşov
Vârstă
între 7-17 ani
Perioade
10-16.07.2022
7-13.08.2022
14-20.08.2022

E ÜBERCOOL ȘI DISTRACTIV SĂ ÎNVEŢI LIMBA GERMANĂ!

Limba germană - nivel începător, mediu, avansat (A1-C1)

program de imersiune în limba și cultura germană

instructori vorbitori nativi de limbă germană din Germania și Austria

Pune-ți în bagaj periuța de dinți și sandalele de munte şi ia-ți zâmbetul la purtător!

Trăieşte și vorbește limba germană prin imersiune culturală într-o aventură montană!

Se spune deseori că cel mai bun mod de a învăța o limbă străină este să te duci în țara unde aceasta se vorbeşte.

Noi am creat însă un spațiu numit Das Deutsche Camp (Tabăra Germană) chiar la poalele munților în județul Kronstadt. Sosind în aceste locuri este ca şi cum păşeşti într-o nouă țară: Deutschland sau Österreich sau Schweiz.

Acest spațiu de învățare non-formală este plin de posibilități de însușire a limbii germane alese cu grijă, beneficiind de prezența instructorilor nativi care îi motivează pe participanți să înțeleagă, să răspundă, să converseze zi de zi. Teme precum natura, sportul, artele pe de-o parte și educația ecologică, călătoriile, antreprenoriatul pe de alta parte se întrepătrund cu sesiunile de Deutschkurs.

Fiecare zi este o aventură. Dar nici distracția nu lipește ...

Distrează-te cu jocuri și băi în piscină, participă la Der Polizist mit der Zahnbürste, însoțeşte-i pe Momo şi pe Emil und die Detektive în aventurile lor.

Bucură-te de Natur: Wälder, Bäume și Blumen!

Dovedește-ți spiritul de echipă în Topfschlagen şi Schatzsuche. Joacă Uno Flip și Werwölfe cu instructorii tăi. Übercool!

Participă la jocuri şi activități, dar şi cunoaşte Germania, Austria, Elveția sau Transilvania culinară. Pregăteşte împreună cu prietenii tăi Schokolandenfondue, Apfelkuchen sau Sahertorte în atelierele gastronomice. Hmmmm, einfach lecker!

Musik este un element de seamă al culturii germane şi te va însoți pe parcursul taberei de la Tim Bendzko, Rolf Zuckowski, Nina până la clasicul Mozart. Wunderbar!

Alege între diverse activități precum Wandern (drumeție), Kletterpark (parc de aventură), Fussball (fotbal), Volleyball (volei), Federball (badminton), Völkerball, Bogenschiessen (tir cu arcul), Basteln (atelier de creație), Mode (modă) şi Foto (fotografie). Supidupi!

Vizionează Rocca verändert die Welt, cântă-ne la Party și coace Stockbrot la Feuer. Einfach super!

Tu şi prietenii tăi vă veți distra învățând germana. La finalului taberei veți fi cu toții un Ass der deutschen Sprache!


Oferta include:

  • cazare și pensiune completă 7 zile / 6 nopți (duminică-sâmbătă)
  • evaluare a cunoștințelor de limba germană în prima zi de tabără
  • curs de limba germană pentru nivelul A1-C1 care include zilnic 2 ședințe de câte 60 min. având ca obiectiv dezvoltarea competenței de comunicare orală în germană
  • proiecte zilnice cu accent fie pe noțiuni de cultură și civilizație germană, fie pe împărtășirea poveștii personale a membrilor echipei Tumba pentru a-i inspira și motiva pe participanți
  • vizită la Parc Aventura, drumeție la poalele Munților Piatra Craiului/Bucegi
  • activităţi sportive (fotbal, badminton, volei, tenis de masă etc) și jocuri teambuilding
  • ateliere diverse: tir cu arcul, atelier de împletit brățări, atelier foto, atelier de artă culinară, film etc.
  • seri distractive, petrecere, poze, diplomă
  • instructori, supraveghere, acces la medic la nevoie

Programul de imersiune în limba și cultura germană este susținut de instructori vorbitori nativi din Germania/Austria. Aceștia sunt implicați pe toată durata zilei în desfășurarea taberei, îi însoțesc pe copii la toate activitățile și conversează cu ei în germană. Grupele de curs sunt formate de regulă din 5-10 copii.


Perioadă: 10-16.07.2022

Vârstă: 7-15 ani

Cazare: Complexul Turistic 7 Crai Plaiul Foii, cazare în camere cu 3-4 locuri cu baie proprie


Perioadă: 7-13.08.2022

Vârstă: 7-15 ani

Cazare: Pensiunea Casa Voinescu Șimon, cazare în camere cu 2-3 locuri cu baie proprie


Perioadă: 14-20.08.2022

Vârstă: 7-12 și 12-17 ani

Cazare: Cabana Dianthus Plaiul Foii, cazare în camere cu 2-5 locuri cu baie proprie


Preţ: 1800 lei, copiii care revin în taberele noastre beneficiază de o reducere de 100 lei/participant, iar fraţii şi surorile de 130 lei/participant. Nu include transportul la/de la locație. La înscriere se achită un avans de 400 lei.


Se organizează transport cu trenul Bucureşti-Braşov în condițiile unui grup de minim 3 copii, doritorii achită în acest caz suplimentar contravaloarea transportului pentru copil. Cu carnetul de note vizat și ștampilat pe anul școlar în curs și un ID luat din orice gară, elevul beneficiază de gratuitate la transportul cu trenul. Grupul de copii este însoțit de un membru al echipei Tumba. Copiii sunt preluați cu microbuzul din Brașov, cost transfer 15 lei/copil/drum.

 
© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter