Tabără de echitație

Informații
Locație
la 30 km distanță de Sighișoara / jud. Harghita
Vârstă
6-17 ani, nivel începător și avansat
Perioade
18-24.04.2021

PE CAI!

Caii ne dau aripile ce ne lipsesc ...


Ai cel puțin 6 ani?

Iubești să călarești?

Ai o mare pasiune pentru cai?

Visezi să pornești dimineața călare peste dealuri și văi și să te întorci seara, dar încă mai trebuie să exersezi?

Vrei să pui singur șaua pe cal și să o scoți? Să încaleci singur? Să controlezi calul la pas şi la trap?


Vino să participi și tu la tabăra de echitație! Vino să faci cunoștință cu cei mai blânzi cai din zilele noastre, care vor fi mereu în preajma ta: Fanny, Haisan, Dori, Pengo, Shaba!


"Se spune că cea mai frumoasă priveliște este cea văzută printre urechile calului. Pentru un călăreț, cele mai frumoase clipe sunt acelea petrecute în șa, care ne umplu de energie și pozitivitate. Timp de 5 zile, vom călări dimineața și după-masa, vom merge la pas și la trap, poate chiar la galop, admirând peisajele unice din jur! Pe lângă priveliște, vom lega conexiuni cu caii pe care îi încălecăm, ei fiindu-ne prieteni în aceste zile, și vom trăi împreună aventuri de neuitat, pline de curaj, bucurie și adrenalină."- Monica, alumni Tabere Tumba

 

Programul include:

  • cazare la pensiune situată la 10 km de ferma ecvestră pe malul râului Târnava Mare
  • pensiune completă
  • 5 zile, căte 2 şedinţe de călărie zilnic cu durata de aprox. 60 minute fricare pentru începători şi avansaţi, vom sta zilnic între 10.00 si 16.00 la ferma ecvestră
  • hrănirea, adăparea și îngrijirea cailor, curățarea grajdului, țesălarea și pregătirea cailor pentru călărie
  • atelier de creație/croitorie costume pentru cai și parada costumelor
  • jocuri sportive în aer liber, activităţi artistice şi recreative, ateliere diverse
  • seri distractive şi petrecere


La ferma de echitație Huhogo din Porumbenii Mari/jud. Harghita (cu o experiență de peste 10 ani), copiii sunt inițiați sau se perfecționează în arta echitației, descoperă plăcerea de a urca în şa, de a conduce calul la pas și de a-l controla la trap. Ajută la programul zilnic al cailor și pot sta în preajma cailor oricât de mult își doresc.


La ferma ecvestră stilul de lucru cu caii este metoda de echitație naturală (natural horsemanship), copiii sunt încurajați să înțeleagă comportamentul și psihologia caiilor pentru a lucra și comunica cu ei în mod natural. Caii sunt cuminţi şi blânzi și se pretează la lucrul cu copiii.


Instructajul este adaptat la nivelul individual al fiecărui copil, iar lecţiile de călărie se desfăsoară în condiţii de maximă siguranţă în manej descoperit. Caii sunt cuminţi şi blânzi și se pretează la lucrul cu copiii.


Perioadă:
18-24.04.2021


Preţ: 1800
 lei pentru 7 zile/6 nopți

Copiii care au mai participat la taberele noastre beneficiază de o reducere de 50 lei/participant, iar fraţii şi surorile de 70 lei/participant.


Se organizează transport cu trenul Bucureşti-Braşov-Zărnești în condițiile unui grup de minim 3 copii în vagon de biciclete, doritorii achită în acest caz suplimentar contravaloarea transportului pentru copil și bicicletă. Grupul de copii este însoțit de un membru al echipei Tumba.Pentru detalii despre TABĂRA DE MOUNTAIN BIKE din vacanța de primăvară 2021, dați click AICI !


Pentru detalii despre TABĂRA DE ARTĂ CULINARĂ din vacanța de primăvară 2021, dați click AICI !


Fotografiile prezentate pe site sunt din taberele de echitație desfășurate în anii anteriori la alt centru de echitație.

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter