Tabere de limba germană adulți

tabar germana adulti
Informații
Locație
Sâmbăta de Sus/Brașov
Vârstă
adulți, minim 18 ani
Perioada
1-8.09.2019

E ÜBERCOOL ȘI DISTRACTIV SĂ ÎNVEŢI LIMBA GERMANĂ!

Limba germană - nivel începător, mediu, avansat (A1-B2)

program de imersiune în limba și cultura germană

instructori vorbitori nativi de limbă germană din Germania și Austria

Se spune deseori că cel mai bun mod de a învăța o limbă străină este să te duci în țara unde aceasta se vorbeşte.

Noi am creat însă un spațiu, Das Deutsche Camp (Tabăra Germană) la Sâmbăta de Sus/Kronstadt. Sosind în acest loc este ca şi cum păşeşti într-o nouă țară: Deutschland sau Österreich sau Schweiz. Acest loc este plin de posibilități de învățare alese cu grijă, beneficiind de prezența instructorilor nativi de limba germană care îi învață pe participanți să înțeleagă, să răspundă şi să converseze zi de zi. Subiecte precum geografia, istoria, sportul, artele, mediul înconjurator, tradițiile se regăsesc în sesiunile de Deutschkurs.

Fiecare zi este o aventură culturală. Dar nu numai ...

Participi la cursuri, ateliere şi activități, dar şi mănânci în altă limbă. Cunoşti Germania, Austria, Elveția, Transilvania culinară. Pregăteşti împreună cu prietenii tăi Sahertorte şi Apfelkuchen  sau Vanillekipferl  și Schwarzwälder Kirschtorte  în atelierele gastronomice. Hmmmm, einfach lecker!

Musik şi Tanz sunt elemente de seamă ale culturii germane şi te vor însoți pe parcursul taberei de la Mozart, Tim Bendzko, Rolf Zuckowski  până la tradiționalul Walzer. Wunderbar!

Poți participa la diverse activități precum Schwimmen (înot), Tischtennis (tenis de masă), Volleyball (volei), Federball (badminton), Backen (gătit), Malen (pictură), Theater (teatru) şi altele. Supidupi!

Distrează-te și participă la Der Polizist mit der Zahnbürste. Joacă Tabu sau Activity sau das Kartenspiel Siebenbürgen cu instructorii tăi. Fă cunoştință cu Kaiserin Sissi, Albert Einstein şi Cornelia Funke, Roger Federer şi Johannes Honterus. Übercool!

Vizionează  Almanya - Willkommen in Deutschland, participă la Deutsche Party şi cântă-ne în germană la Karaokenacht. Cu Stockbrot la Lagerfeuer se încheie ultima seară. Einfach super!

Tu şi noii tăi prieteni vă veți distra învățând germana. La finalului taberei veți fi cu toții un Ass der deutschen Sprache!


DETALII

Tabăra de limbă germană pentru adulți se adresează celor cu cunoștințe de limba germană, nivelul minim fiind de A1.

Ea are ca obiectiv dezvoltarea competenței de comunicare orală în limba germană. Se pune accent pe exprimarea orală și pe conversație, partea de gramatică este atinsă în măsura în care o necesită partea conversațională.


Cursul de limbă germană însumează 28 ore, grupele de germană au în jur de 10 cursanți.


Cursul pune accent pe limba germană cu caracter general. Temele abordate sunt în legătură cu situații reale de viață și, în măsura în care acest lucru este posibil, orientate după dorințele și nevoile participanților.


Metodele folosite sunt interactive, se lucrează pe bază de proiecte, prezentări, dezbateri, jocuri etc. Modul de lucru este individual, în grupe de câte 2-4, în grup cu toții, cu accent pe cursant.


Instructorii nativi de limbă germană din Austria și Germania au studii în domeniul predării limbii germane ca limbă străină. Ei sunt prezenți și interacționează cu participanții pe toată durata zilei.


După-masa și seara vor avea loc ateliere și programe diverse.


În program sunt incluse și activități opționale de ex. drumeție la Cabana Valea Sâmbetei, vizită la ștrandul Laguna Albastră din Făgăraș și la Centrul Meșteșugăresc din Drăguș, vizitarea Cetății Făgărașului și a Mănăstirii Sâmbăta, excursie la Brașov. Aceste activități opționale se vor stabili împreună cu participanții, iar costul lor este de maxim 100 lei/persoană.


Cazarea este la pensiune în Sâmbăta de Sus/jud. Brașov în camere duble.


Preț 8 zile/7 nopți: 1700 lei

Pentru înscrieri până în 1.07.2019 se acordă o reducere de 150 lei, prețul fiind de 1550 lei.

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter