Tabere de limba germană grup

Informații
Locație
Plaiul Foii și Sâmbăta de Sus/Braşov
Vârstă
între 7-15 ani
Perioade
3-8.07.2022
21-26.08.2022
28.08-2.09.2022

E ÜBERCOOL ȘI DISTRACTIV SĂ ÎNVEŢI LIMBA GERMANĂ!

Limba germană - nivel începător, mediu, avansat (A1-C1)

program de imersiune în limba și cultura germană

instructori vorbitori nativi de limbă germană din Germania și Austria

 Pune-ți în bagaj periuța de dinți și costumul de baie şi ia-ți zâmbetul la purtător!

 Trăieşte și vorbește limba germană prin imersiune culturală!

Se spune deseori că cel mai bun mod de a învăța o limbă străină este să te duci în țara unde aceasta se vorbeşte și anume Deutschland, Österreich sau Schweiz

Noi am creat un spațiu numit Das Deutschcamp (Tabăra de Germană) în județul Kronstadt. Sosind în această zonă de la poalele Masivului Piatra Craiului sau Făgăraș este ca şi cum păşeşti pentru o săptămână într-o nouă țară. Acest spațiu de învățare non-formală este plin de posibilități de însușire a limbii germane alese cu grijă, beneficiind de prezența instructorilor nativi care îi învață pe copii să înțeleagă, să răspundă, să converseze zi de zi. Teme precum istoria, sportul, artele pe de-o parte și antreprenoriatul, călătoriile, comunicarea interculturală, educația ecologică și voluntariatul pe de altă parte, se întrepătrund cu sesiunile de Deutschkurs.

Fiecare zi este o aventură culturală. Dar nu numai ...

Distrează-te cu jocuri şi bătăi cu apă, participă la Der Polizist mit der Zahnbürste, însoțeşte-i pe Momo şi pe Emil und die Detektive în aventurile lor. Joacă Werwölfe sau Halli Galli cu instructorii tăi. Încearcă jocul cu Schokoladeessen, gustă Gummibärchen, arată-ți spiritul de echipă în Schnitzeljagd şi Topfschlagen. Fă cunoştință cu Albert Einstein şi die Brüder Grimm, Roger Federer şi Gustav Klimt . Übercool!

Participă la jocuri şi activități, dar şi cunoaşte Germania, Austria, Elveția sau Transilvania culinară. Pregăteşte împreună cu prietenii tăi Sahertorte şi Apfelkuchen  sau Vanillekipferl  și Schwarzwälder Kirschtorte  în atelierele gastronomice. Hmmmm, einfach lecker!

Musik şi Tanz sunt elemente de seamă ale culturii germane şi te vor însoți pe parcursul taberei de la Tim Bendzko, Rolf Zuckowski, Nina până la tradiționalul Walzer. Wunderbar!

Alege între diverse activități precum Fussball (fotbal), Basketball (baschet), Volleyball (volei), Federball (badminton), Völkerball, Basteln (atelier de creație), Malen (pictură), Theater (teatru) şi altele. Supidupi!

Vizionează  Rico, Oskar und die Tieferschatten, participă la Deutsche Party şi cântă-ne în germană la Lagerfeuer. Einfach super!

Tu şi prietenii tăi vă veți distra învățând germana. La finalului taberei veți fi cu toții un Ass der deutschen Sprache!

Aceste tabere sunt destinate exclusiv grupurilor de la școli și grădinițe însoțite de cadre didactice.

Pentru preț, gratuități, disponibilități și alte detalii vă invităm să ne contactați la 0722.246.192.

© Copyright 2017 TUMBA | Powered By: NetSiter